Körforgásos Karácsony!

2018. december 19-én Körforgásos Karácsony címmel szakmai kerekasztal beszélgetést szervezünk a körforgásos anyaghasználat témakörében.

A MOVECO projekt keretében megvalósuló rendezvény a körforgásos gazdaság témáján belül többek között olyan kérdésekre koncentrál, mint az önkéntes gyártói felelősség, a felelős gazdálkodás, a hulladék-képződés megelőzése, a hulladékká vált anyagok és termékek elkülönített gyűjtése, újra-használata, hasznosítása, a gazdasági körforgásba való visszakerülés lehetőségei és akadályai is.

A kerekasztal beszélgetés további érdekesége, hogy a FKF Zrt. Rákospalotai Szemléletformáló és Újrahasználati Központjában kerül megrendezésre, így a program során lehetőség lesz a Központ bejárására, illetve a résztvevők számára otthon már feleslegessé vált, de még használható tárgyak leadására, illetve mások által leadott tárgyak megvásárlására.

A 13h-kor kezdődő programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni együttműködő partnerünk, a KSZGYSZ honlapján lehet ITT.

  • 2
  • 2018-12-06 15:12:42
  • MOVECO, körforgásos gazdaság, új anyaghasználat, hulladék

Hírarchívum

Cimkék