Megoldó embereknek

2016. február 24-én, szerdán a Pécsi Tudomány Egészségtudományi Karának Zalaegerszegi Képzési Központjának hallgatói kaptak tájékoztatást a Nemzetközi Szociális Innovációs Versenyről.

A gyógytornász hallgatók egy rövid előadás keretében ismerkedhettek meg a verseny céljával, menetével, szabályaival, valamint magával a szociális innováció fogalmával. A fiatalok, akik nagy részben megoldó embernek tartják magukat, ötleteikkel sokat segíthetnek a körülöttük lévő rászorulókon, kreativitásukkal és tenni akarásukkal hozzájárulhatnak társadalmi problémák megoldásához, mindezzel pedig környezetük aktív résztvevőjévé válnának.  Ebben pedig a verseny során egy mentor segíti őket, valamint egy képzésen keresztül jobban megismerkedhetnek a társadalmi vállalkozásokkal.

A regionális fordulón résztvevők esélyesek arra, hogy nemzetközi mezőnyben mérjék össze magukat és spanyol, belga, szlovák és horvát barátokat szerezzenek a verseny döntőjén Balatonalmádiban. A hallgatók közül többen kifejezték érdeklődésüket.

  • 1
  • 2016-02-25 00:00:00
  • I-SICS, szociális innováció, verseny, ötletek

Hírarchívum

Cimkék