MOVECO – IFAT 2018 – EGY SIKERES HÉT A MOVECO SZÁMÁRA

A vásár nagyszerű lehetőséget adott arra, hogy felvegyük a kapcsolatot a világ minden tájáról érkezett szakértőkkel, megismerjük az igényeiket és szükségleteiket, és, hogy népszerűsítsük a MOVECO projektet, és általában a körforgásos gazdaságot is. A sok érdekes kiállítón kívül a körforgásos gazdasághoz kötődő számos ismert és jelentős személy is jelen volt a szakvásáron.
  1. május 14-18. között a MOVECO projekt bemutatkozott a Münchenben megrendezett IFAT-on, amely a világ vezető szakvására a víz-, szennyvíz-, hulladék- és nyersanyag-gazdálkodás területén.

A vásár nagyszerű lehetőséget adott arra, hogy felvegyük a kapcsolatot a világ minden tájáról érkezett szakértőkkel, megismerjük az igényeiket és szükségleteiket, és, hogy népszerűsítsük a MOVECO projektet, és általában a körforgásos gazdaságot is. A sok érdekes kiállítón kívül a körforgásos gazdasághoz kötődő számos ismert és jelentős személy is jelen volt a szakvásáron. Például Ernst Ulrich von Weizsäcker, a Római Klub társelnöke, aki beszédet tartott a II. Európai Erőforrás Konferencián, amelyre az IFAT alatt került sor.

Emellett a német MOVECO-partnerek, a Bajor Kutatási Szövetség (BayFOR) és a Bajor Környezetvédelmi Technológia Klaszter (UCB) kibővített szakmai partnertalálkozón fogadta a projektpartnereket Bulgáriából (Bolgár Kereskedelmi és Iparkamara), Horvátországból (TERA Tehnopolis Kft.), Romániából (Beszterce-Naszód Megyei Kereskedelmi és Iparkamara), Szlovákiából (Szlovák Üzleti Ügynökség), és Szlovéniából (Szlovén Környezetvédelmi és Területfejlesztési Minisztérium, Szlovén Kereskedelmi és Iparkamara). Az UCB, a BayFOR és a többi résztvevő partner közötti cserelátogatáson kívül az IFAT sokféle eseményt kínált minden oda látogató partnernek a szakértői párbeszédre és megbeszélésre.

  • 2
  • 2018-05-23 12:05:02
  • MOVECO, IFAT 2018

Hírarchívum

Cimkék